Menu
Actief dagje uit / Vrije tijd

Zwembad Den Helder

Wilt u een dagje zwemmen of sportief zijn in het water? Dan bent u bij zwembad Den Helder aan het juiste adres! Het zwembad is ervoor elke zwemliefhebber. Zwem in het recreatiebad, zwem een wedstrijd in het wedstrijdbad of dobber in het peuterbad.

Zwemles/ diploma’s

Zwembad Den Helder biedt ook verschillende zwemlessen aan voor de nationale A, B en C diploma’s. Tevens voor degene die extra uitdaging willen zijn er nog overige diploma’s te behalen. Zo kunt u aan extra korte cursussen deelnemen voor zwemvaardigheid niveau 1, 2 en 3. Het snorkeldiploma niveau 1, 2 en 3 en het survival diploma niveau 1, 2 en 3.

Bent u benieuwd naar het aanbod aan zwemlessen? Neem dan een kijkje op de website.

Aqua sporten

Voor allerlei aquasporten bent u bij Zwembad Den Helder aan het juiste adres. Het zwembad biedt 5 verschillende aquasporten aan namelijk: Aqua-Jogging hierbij maakt u verschillende loopoefeningen zonder de bodem te raken. Aqua-modern, dit is een activiteit die bestaat uit oefeningen van aqua Tai-bo gecombineerd met aquajoggen. Aqua-allerlei, dit is een mix van verschillende aquasporten. Aquafit4you is een combinatie van zwemmen en fitness. Tot slot Aquafit-plus (50+ zwemmen), dit zijn verschillende oefeningen voor zowel de meer als minder getrainde zwemmers.

Naast alle Aqua sporten kunt u ook terecht voor andere activiteiten zoals het dameszwemmen speciaal, baby, peuter en kleuterzwemmen, zwangerschapszwemmen en de Kidzz club. Het zwembad heeft ook verschillende wellnessfaciliteiten zoals een Turks stoombad, infrarood sauna en de zonnebank/snel bruiner.

Bekijk op de website het aanbod aan Aqua sporten. Bent u benieuwd naar de wellnessfaciliteiten? Op www.zwembaddoesburg.nl kunt u de wellnessfaciliteiten ontdekken.

Tarieven

Bekijk de tarieven van het zwembad op www.zwembaddoesburg.nl.

Openingstijden

Op www.zwembaddoesburg.nl kunt u de actuele openingstijden van het zwembad bekijken.

Locatie

Zwembad Den Helder
Den Helder 1
6982 DT Doesburg
Tel: 0313- 472 022
E-mail: info@zwembaddoesburg.nl
www.zwembaddoesburg.nl