Menu
Restaurants

Stadsbierhuys de Waag

Het Stadsbierhuys heet u van harte welkom in het historische centrum van Doesburg. De Waag bevindt zich in een monumentaal pand uit 1478 en wordt gezien als de ontmoetingsplek in deze oude Hanzestad.

Feesten en partijen

Bent u binnenkort jarig of is er een andere gelegenheid om iets te vieren? Dan bent bij het Stadsbierhuys de Waag aan het juiste adres! Het Stadsbierhuys heeft meerdere zalen waar uw feest of partij kan plaatsvinden.

Grand Café: deze zaal is geschikt voor 80 personen. Neem plaats bij de open haard of geniet van de livemuziek die regelmaat wordt gespeeld. U kunt samen met uw gezelschap lunchen of dineren.

Heerenkamer: een stijlvolle ruimte met een luxe aankleding. In deze zaal kunnen besloten diners tot 12 personen plaatsvinden.

Proeflokaal: op afspraak worden in het Proeflokaal diverse proeverijen verzorgd. De proeverijen vinden plaats op het gebied van wijn, kaas, port, whiskey, cognac etc. Circa 20 gasten kunnen plaatsnemen in deze zaal. Bovendien kunnen in de zaal lunches en diners plaatsvinden.

Opkamer: u kunt vanuit deze zaal van bovenaf het grand café bekijken. 50 gasten kunnen plaatsnemen in deze ruimte. Geniet samen met uw gezelschap in deze zaal van een lunch of diner.

Hooge Zaal: in deze zaal kunnen diners, maar ook feesten tot 200 personen plaatsvinden. Tevens worden in deze zaal moderne technieken gecombineerd met een adembenemende sfeer.

Café De Hooge Zaal: deze zaal kunt u apart boeken voor een feest of partij tot 60 personen.

Gewelvenkamer: in de zaal is het restaurant gevestigd dat plaats biedt aan circa 60 personen. Tevens kunt u deze Middeleeuwse ruimte met de voor Doesburg kenmerkende booggewelven huren voor een besloten lunch, diner of buffet.

Trouwen

In het Waaggebouw kunt u na elkaar het ja-woord te hebben gegeven in de trouwzaal van het stadhuis de rest van de dag in de watten worden gelegd.

De medewerkers van de Waag helpen u graag bij de organisatie van één van de mooiste dagen in uw leven. Er wordt met u meegedacht en naar aanleiding van uw wensen zullen zij de dag voor u invullen. Diverse aspecten kunnen uit handen worden genomen, zoals: het verzorgen van de catering, aankleding, muziek, trouwvervoer, fotograaf en de entertainment.

Vergaderen

Het Waaggebouw is bij uitstek geschikt als vergaderlocatie vanwege haar gunstige ligging. Het ligt in het centrum van Doesburg en op loopafstand van parkeerplaats de Bleek.

Kies zelf één van de sfeervolle vergaderzalen. Iedere vergaderruimte is anders qua sfeer en afmetingen door het historische karakter van het pand.

U kunt van onderstaande faciliteiten gebruik maken:

  • Wifi (draadloos internet)
  • 1 flip-over met 4 verschillende kleuren stiften
  • Beamer, projectiescherm, projectietafeltje en verlengsnoer
  • Schrijfblokjes en pennen

Alle zalen hebben daglicht.

Reserveren

Wilt u bij de Waag komen lunchen, borrelen of dineren? Reserveer uw tafel online via www.waagdoesburg.nl of telefonisch via 0313-479617.

Locatie

Stadsbierhuys de Waag
Koepoortstraat 2-4
6981 AS Doesburg
Tel: 0313 – 479 617
E-mail: info@waagdoesburg.nl
www.waagdoesburg.nl