Menu
Restaurants

Restaurant de Liefde

In het midden van deze Hanzestad tegenover het mooiste plein van Doesburg vindt u het restaurant. Geniet in het restaurant van een echt avondje uit. U wordt heerlijk in de watten gelegd. Hieraan dragen de heerlijke spijzen, een romantische sfeer en vakmanschap bij. In het restaurant wordt gewerkt vanuit liefde voor het vak, de mens en Doesburg.

Wijnen

Ben van Brink is vinoloog. Hij zal op een enthousiaste manier vertellen over de diverse wijnen. Bovendien laat hij u de diverse wijnen proeven. Naast de verrassende wijnen heeft het restaurant een vaste wijnkaart.

Arrangementen

Het restaurant heeft diverse arrangementen. Van een High Tea tot een chocolade proeverij. Van een culinair verleidelijke wandeling tot gluren bij de buren.

High Tea: geniet samen met uw familie of vrienden van een etagère vol met zoete- en hartige lekkernijen. Bij de lekkernijen kan koffie of verschillende soorten thee niet ontbreken.

High Tea Deluxe: onbeperkt kunt u 2 uur genieten van zoete- en hartige lekkernijen. Tevens krijgt u een soepje naar keuze. Bovendien kunt u onbeperkt genieten van koffie en verschillende soorten thee.

High Tea De Liefde: u wordt feestelijk ontvangen met een glas mousserende wijn en een amuse. Geniet 2 uur onbeperkt van zoete- en hartige lekkernijen met daarbij koffie en verschillende soorten thee.

Culinair verleidelijke wandeling: geniet van een 2-gangen diner na een seizoensgebonden ontvangstdrankje te hebben genuttigd. Onder leiding van de gids gaat u de sfeervolle binnenstad of de natuur in het buitengebied verkennen. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Bij terugkomst wordt het 2-gangen diner geserveerd.

Happen & trappen: aan de hand van fietsroutes fietst u door de Nederlandse natuur. Bij 5 achtereenvolgende restaurants kunt u genieten van diverse gerechten.

Share your afternoon with love: samen met uw geliefde kunt u genieten van een speciaal 3-gangen menu gedurende 2 uur. U wordt hartelijk ontvangen met een glas bubbels. Na de bubbels worden de gerechten die op liefde zijn gebaseerd geserveerd.

Zondagmiddag proeverij: een winterse activiteit is de proeverij. U kunt samen met uw geliefde, een vriend of vriendin of een familielid genieten van bijzondere wijnen. De wijnen worden uitgelegd door vinoloog Ben. Bij de wijnen wordt een bijpassend 4-gangen menu geserveerd.

Chocolade proeverij: de proeverij kan plaatsvinden in de middag of avond. Bij de proeverij wordt onbeperkt koffie en thee geserveerd. Op een sierlijke etagère worden de bonbons en andere huisgemaakte chocolade-lekkernijen gepresenteerd. Bovendien wordt een glas bubbels voor u ingeschonken en ontvangt u een verrassing van het huis.

Gluren bij de buren: het arrangement is een 3-gangen menu. Na de eerste gang bezoekt u de panden van de buren. De eigenaren van de panden zullen u rondleiden. U kunt kiezen voor het bezoeken van 2 panden of het volgen van een lezing/workshop. Bij terugkomst in het restaurant wordt het hoofd- en nagerecht geserveerd.

Bent u benieuwd naar de arrangementen? Neem dan een kijkje op de website.

Reserveren

Bent u benieuwd wat voor verrassende gerechten worden geserveerd? Reserveer uw tafel online via www.restaurantliefde.nl.

Locatie

Restaurant de Liefde
Philip Gastelaarsstraat 5a
6981 BH Doesburg
Tel: 0313 – 659 707
E-mail: info@restaurantliefde.nl
www.restaurantliefde.nl