Menu
Restaurants

Ongedwongen eten en drinken

In hartje Doesburg kunt u bij het restaurant tijdloos genieten. U zult zich wanen in montmatre en kunt plaatsnemen op een terras van stenen kinderkopjes.

Neem plaats in het sfeervolle restaurant en kies één van de heerlijke gerechten van de lunchkaart of kom ’s avonds met uw gezelschap dineren. Ook voor een lekkere kop koffie bent u hier aan het juiste adres.

Het woelige nest

In het restaurant is een ruimte, genaamd het woelige nest, welke afgesloten kan worden. U kunt geheel privé uw vergadering, workshop, cursus of privé feestje houden of geven. In het woelige nest zult u zich snel thuis voelen door de huiselijke sfeer.

Het woelige nest biedt plaats aan maximaal 20 zittende gasten. De ruimte is ingericht voor maximaal 40 staande gasten bij een feest of receptie. Bovendien beschikt deze ruimte over wifi, flip-over, beamer en projectiescherm. Tevens wordt het woelige nest voorzien van voldoende daglicht.

Heeft u interesse in het woelige nest en wilt u vrijblijvend een offerte op maat? Neem dan telefonisch contact op via 0313-471500.

Locatie

Ongedwongen eten en drinken
Roggestraat 8
6981 BK Doesburg
Tel: 0313 – 471 500
E-mail: info@ongedwongen.com
www.ongedwongen.com