Menu
Restaurants

Het Arsenaal 1309

Het gebouw waar het Arsenaal is gevestigd kent een rijke historie. Ooit is het gebouw geboren als ‘Het Groote Convent Mariengrave’ en diende het als nonnenklooster. Vanaf ongeveer 1730 heeft het pand dienst gedaan als wapenopslag. Een bruisende ontmoetingsplek is het Arsenaal tegenwoordig dankzij cultuur, horeca, kunst en ambacht. Het gebouw telt 6 lagen en wordt bevolkt door twaalf verschillende ondernemers.

Visie

Bij het Arsenaal zijn veel producten biologisch. Echter, op de kaart vindt u bijna nergens terug dat de producten biologisch zijn. Het Arsenaal vindt het namelijk logisch dat zoveel mogelijk met biologisch en eerlijke producten wordt gewerkt. Tevens geloven zij dat veel meer mogelijk is met groenten.

De groenten die worden gebruikt in de gerechten komen uit het seizoen en zoveel mogelijk uit de streek. Bovendien komen sommige groenten zelfs uit eigen tuin. Van een 5-tal eerlijke boeren uit de buurt komt rechtstreeks het vlees. Vis komt uit de Nederlandse wateren. De kazen komen uit verschillende delen van Nederland.

Menu

Het grandcafé staat voor weten hoe dieren hebben geleefd, weten waar en hoe groenten geteeld zijn en zo min mogelijk afval produceren. Het eten moet eerlijk en lekker zijn. Naast eten heeft het Arsenaal een 30-tal bieren en 17 tappunten.

De sociëteit

Wilt u uw verjaardag of bruiloft kleinschalig vieren op een unieke locatie? Dan bent u bij het Arsenaal aan het juiste adres!

De ruimte kunt u komen bekijken, voelen en proeven. Een avondfeest kan worden gegeven voor een gezelschap van maximaal 50 gasten. Wilt u de sociëteit boeken voor uw feest? Stuur dan een mail.

Reserveren

Wilt u reserveren voor lunch of diner? Reserveer uw tafel online via www.hetarsenaal1309.nl.

Locatie

Het Arsenaal 1309
Kloosterstraat 15
6981 CC Doesburg
Tel: 0313 – 475 863
E-mail: info@hetarsenaal1309.nl
www.hetarsenaal1309.nl