Menu
Restaurants

Brasserie de Poort

In industriële sfeer kunt u bij de brasserie genieten van een overheerlijke lunch, borrel of een perfect diner. Laat u zich graag verrassen door de koks of wilt u meerdere gerechten proberen? Kies dan voor het verrassingsmenu of shared dining 3 of 4-gangenmenu.

Wilt u alleen iets komen drinken? Geniet van een heerlijke kop koffie, bijzondere biertjes en heerlijke wijnen op het fijne terras. De brasserie biedt ruimte aan u, uw vrienden of familie, maar u kunt ook met uw zakelijke relatie terecht bij de Poort.

Arrangementen

Brasserie de Poort biedt diverse arrangementen aan. Bij deze arrangementen kunt u denken aan een High Tea, High Beer en High Wine. Geniet samen met uw vrienden, vriendinnen of familie van een van deze arrangementen.

High Tea: voor zowel de liefhebber van hartig als de zoetekauw worden er diverse hapjes geserveerd. Bij de hapjes kan een warme pot thee niet ontbreken. Wilt u genieten van een High Tea? Vergeet dan niet om te reserveren.

High Beer: bierliefhebbers opgelet! Bij de High Beer gaat u verschillende soorten bier proeven. De bieren die u gaat proeven zijn speciaal bieren. Tevens worden de bieren geserveerd met bijpassende gerechtjes. Wilt u binnenkort samen met uw vrienden of collega’s speciaal bieren proeven? Vergeet dan niet om te reserveren.

High Wine: proef verschillende wijnen met bijpassende hapjes. Een High Wine kan plaatsvinden ter ere van een verjaardag, vrijgezellenfeest of een vriendinnendag. Reserveer de High Wine en geniet samen met uw gezelschap van de wijnen en hapjes.

Reserveren

Wilt u samen met uw familie of vrienden een hapje komen eten bij de brasserie of borrelen? Reserveer dan een tafel online via www.brasseriedepoort.nl

Locatie

Brasserie de Poort
Markt 13
6981 CJ Doesburg
Tel: 0313 – 235 000
E-mail: info@brasseriedepoort.nl
www.brasseriedepoortdoesburg.nl