Menu

Restaurants

Ontdek de horecagelegenheden

Vind je het heerlijk om op een terrasje te zitten met een hapje en een drankje? Of ben je toch meer opzoek naar een culinaire ervaring? Het kan allemaal in Doesburg! In de omgeving bevinden zich tal van leuke restaurantjes met verschillende keukens. Lees hieronder over het ruime aanbod van restaurants.

Proeverij de Stadstuin

Te midden van het historische hart van Doesburg is proeverij de Stadstuin gevestigd. Waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje.

La Fleur

Bij de lunchroom kunt genieten van een heerlijk lunchgerecht. Op de kaart staan salades, quiches, mosterd soepen, luxe broodjes, tosti’s, doesburgers en eigerechten.

Brasserie de Poort

In industriële sfeer kunt u bij de brasserie genieten van een overheerlijke lunch, borrel of een perfect diner. Laat u zich graag verrassen door de koks of wilt u meerdere gerechten proberen? Kies dan voor het verrassingsmenu of shared dining 3 of 4-gangenmenu.

De pannekoekenbakker

Geniet in het knusse en gezellige restaurant van een oer-Hollandse pannenkoek of een heerlijke zoete of hartige pannenkoek. Voor iedereen zit er vast wel een pannenkoek tussen waar hij of zij van houdt. Bij de pannekoekenbakker heeft u namelijk keuze uit maar liefst 250 pannenkoeken. Naast pannenkoeken kunt u ook kiezen voor een maaltijdsalade, soep of dessert

Ongedwongen eten en drinken

In hartje Doesburg kunt u bij het restaurant tijdloos genieten. Kies een van de heerlijke gerechten van de lunchkaart of kom ’s avonds met uw gezelschap dineren.

Restaurant de Kade

Het restaurant is gelegen op een schitterende plek tussen de rivier en de karakteristieke binnenstad. U kunt hier genieten van een kop koffie met gebak, een drankje, lunch of diner. Op mooie dagen kunt u plaatsnemen op het terras aan het water.