Menu
Nieuws / Restaurants

Xiang Man

Xiang Man noemt zichzelf de Chinees van Doesburg. De menukaart van het restaurant is zeer gevarieerd en biedt Chinees Indische gerechten aan. Bij deze gerechten kunt u denken aan soepen, loempia’s, kipgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten.

Feestdagen

De Chinees van Doesburg viert de Nederlandse feestdagen. Op de feestdagen staat een buffet klaar waaraan u kunt deelnemen. Aan deelname zijn kosten verbonden. De kosten van deelname vindt u op de website.

Maandmenu’s

Het restaurant heeft een speciaal maandmenu samengesteld. De gerechten van het maandmenu zijn afkomstig van de menukaart. Bent u benieuwd naar het maandmenu van deze maand? Neem dan een kijkje op de website.

Familie- en keuzemenu

Wilt u samen met uw gezelschap genieten van een menu? Kies dan voor het familie menu. Het familie menu is samengesteld voor 3 à 4 personen. Bij het keuze menu kunt u kiezen voor het keuze menu voor 2- of 3 personen. Afhankelijk van het aantal personen kunt u het aantal gerechten kiezen.

Catering

U kunt uw feest aankleden met een buffet. Het restaurant biedt diverse mogelijkheden vanaf 15 personen. De gerechten worden geleverd in chafing-dishes. Hierdoor blijven de gerechten op temperatuur. Borden en bestek kunnen worden meegeleverd. Op de website staan uitgebreide cateringmenu’s. Wilt u meer weten over de catering? Neem dan telefonisch of via de mail contact op met Xiang Man.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Xiang Man op www.xiangman.nl.

Locatie

Xiang Man
Meipoorstraat 54
6981 DL Doesburg
0313-475811
info@xiangman.nl
www.xiangman.nl