Menu
Nieuws / Restaurants

Rowena’s Rijdende Rijsttafel

Rowena wil de bevolking van Nederland laten genieten en proeven van haar creatieve kookkunsten. Deze kookkunsten heeft zij ontwikkeld op de Filipijnen. De welvaart van haar gezin was schaars en het was niet vanzelfsprekend dat haar gezin kon koken met de ingrediënten die zij lekker vonden. Er moesten maaltijden op tafel gezet worden met de ingrediënten die zij op dat moment tot hun beschikking hadden, dus Rowena moest creatief zijn om iets lekkers op tafel te kunnen zetten.

Gerechten

De gerechten die Rowena’s Rijdende Rijsttafel aanbiedt zijn gebaseerd op authentieke Aziatische recepten. De basis van menig gerecht wordt gevormd door zuur, zoet, hartig, pittig en zoutig.

Op de website kunt u bekijken welke Aziatische gerechten worden aangeboden. Rowena’s Rijdende Rijsttafel biedt vis-, vlees- en vegetarische gerechten aan. U kunt ook kiezen voor ei-gerechten, basisgerechten, groentegerechten en snacks. De gerechten kunt u afmaken met de extra’s en een drankje.

Bij Rowena’s Rijdende Rijsttafel bent u ook aan het juiste adres voor een menu. De menu’s waaruit u kunt kiezen zijn: de rijsttafel, saté ayam menu, saté babi menu, saté kambing menu, spareribs menu, vegetarisch menu en Rowena’s special menu. Naast menu’s kunt u kiezen voor een wokbox.

Catering

Heeft u binnenkort iets te vieren? Wilt u uw feest of partij compleet maken met catering? Kies dan voor Rowena’s Rijdende Rijsttafel! U kunt Rowena’s Rijdende Rijsttafel vanaf 20 personen op uw locatie reserveren.

Openingstijden

Bent u benieuwd wanneer u Azië bij u thuis kunt halen? Bekijk de openingstijden op de website.

Locatie

Rowena’s Rijdende Rijsttafel
Ooipoortstraat 13
6981 DS Doesburg
0313-785840
info@Rowenarijsttafel.nl
www.rowenarijsttafel.nl