Menu
Cultuur & musea / Nieuws

Lián Art & Gifts

Lián Art & Gifts is een galerie-winkel voor onder meer de Chinese kunst- en cadeaus. Tevens bent u bij de galerie-winkel aan het juiste adres voor unieke handbeschilderde vazen, reliëfglaskunst vazen en zelfontworpen parelsieraden.

Collectie

Vazen & potten: grotendeels zijn de vazen gemaakt van porselein. De vazen zijn in verschillende stijlen en technieken.

Beelden: de beelden zijn gemaakt van keramiek, porselein, brons en andere materialen.

Reliëf glaskunst: de reliëf glaskunst zijn vazen die zijn gemaakt door Deng Zhendong.

Designed by Mo Sieraden: de sieraden zijn uniek en met de hand gemaakt. De basis voor de sieraden worden gevormd door parels in combinatie met halfedelstenen, kralen, hout, zilver of goudelementen.

Tevens herstelt de galerie-winkel het rijgwerk van uw bestaande parelsieraad. Bovendien kan de galerie-winkel een nieuwe creatie maken van uw ‘oude’ parels. U kunt met veel plezier uw parels weer dragen.

Cadeauartikelen: bij de galerie-winkel kunt u leuke cadeautjes kopen voor een mooie prijs.

Vazen & potten home decoration: kleed uw huis aan met een vaas of decoratie.

Bijzondere kleding: in een atelier in Oost-Zhejiang worden bijzondere jasjes gemaakt. Het doel van het atelier is de cultuur van traditionele kleding in combinatie met elementen van de westerse mode tot uiting te brengen in een kledinglijn.

Chinese voorouderportretten: wist u dat de voorouderportretten een belangrijk onderdeel zijn van de traditionele familieverering in China? De galerie heeft een aantal doeken weten te bemachtigen.

Galerie-winkel

Maak kennis met de veelzijdigheid in stijlen en kleurgebruik in gebruiksvoorwerpen, ambachten en kunstvormen uit China. Bekijk de unieke vazen van glas en porselein, schilderijen, manden en de andere producten. De medewerkers informeren u graag over de achtergrond van de stukken en de maker van het product.

In de winkel kunt u ook handgemaakte sieraden, thee sets, kimono’s, tafelkleden, oliebranders, tassen, zijden- en wollen shawls en andere leuke cadeaus aanschaffen.

Kunst & vakmanschap

Elk object is uniek, handgemaakt en handbeschilderd. Zowel de vazen als de potten komen uit een gebied in China waar vroeger het keizerlijk porselein gemaakt werd. De eigenaresse probeert tijdens haar reizen bijzondere stukken te bemachtigen. Zij reist af naar het gebied om de kunstenaars te vragen naar hun visie, werkwijze en achtergrond. Hiermee kan de originaliteit worden aangetoond.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Lián Art & Gifts op www.lian-artandgifts.nl.

Locatie

Lián Art & Gifts
Bergstraat 55
6981 DB Doesburg
06-29567173
info@lian-artandgifts.nl
www.lian-artandgifts.nl