Menu
Cultuur & musea / Nieuws

Kunstlab

In het Kunstlab kunt u niet alleen kunst bekijken, maar ook kopen. Meer dan 60 actieve leden bieden hun kunstzinnige werkstukken aan. De collectie van het Kunstlab bestaat uit sieraden, beeldjes, beelden, tassen, sjaals, knopen, handbeschilderde doosjes, zelf geweven placemats, schilderijen, foto’s, lampen, kussens en (kinder) kleding.

De producten die worden aangeboden zijn nieuw of gerecycled. Tevens zijn de producten origineel en eigenhandig gemaakt. Breng een bezoek aan de winkel en u zult verrast worden.

Webshop

Heeft u geen zin of tijd om naar de winkel te komen? Vanuit huis kunt u de webshop afstruinen en op zoek gaan naar mooie pareltjes. U kunt het product ook telefonisch bestellen. In overleg kan het product worden afgehaald in de winkel.

Expositie

Elke maand kunt u in het Kunstlab een nieuwe expositie zien. De expositie toont het werk van de leden aan. Elke keer verandert het thema. Op de Culturele Zondag, een manifestatie die elke eerste zondag van de maand gehouden wordt, start de expositie. U kunt de expositie de hele maand bezichtigen tijdens de openingsuren van het Kunstlab. Bovendien is de expositie gratis toegankelijk.

Uitleen

Door de samenwerking van een aantal leden van Kunstlab is de Uitleen-Kunstlab-Doesburg ontstaan. De leden bieden hun werk te leen aan bedrijven en particulieren. Het aanbod aan werken is gevarieerd, omdat de collectie bestaat uit verschillende stijlen en technieken. U kunt bij de Uitleen-Kunstlab-Doesburg terecht voor schilderwerk, collages, foto’s, tekeningen en beeldhouwwerken. Wist u dat u met een uitleenabonnement kunstwerken kunt omruilen? Mocht het kunstwerk u zo goed bevallen dat u deze niet meer kwijt wil. U kunt het kunstwerk dan aanschaffen. Bent u benieuwd naar het aanbod aan werken? Bekijk dan de website.

Ruimte te huur

Bent u op zoek naar ruimte voor uw eigen expositie of workshop? Dan bent u Kunstlab aan het juiste adres! De ruimte achter de winkel is omgetoverd tot een expositieruimte. U kunt deze ruimte huren voor uw eigen expositie. Wanneer u geen lid bent van het Kunstlab kunt u ook de ruimte huren. De expositieruimte huurt u voor 1 maand. De openingstijden van de expositieruimte staan gelijk aan de openingstijden van de winkel. Tevens kunt u ook een afspraak maken voor openstelling. U bent zelf verantwoordelijk voor de inrichting en publiciteit.

Naast de expositieruimte kunt u een workshopruimte huren voor een dagdeel. De workshop verzorgt u volledig zelf. Aanwezig is een eenvoudige keukenfaciliteit. Bekijk de huurprijzen voor de expositieruimte en de workshopruimte op de website. Wilt u meer weten over hoe en wat, kosten of aanmelding? Neem telefonisch of via de mail contact op met het Kunstlab.

Workshops

Een aantal kunstenaars zijn ervaren docenten. Deze kunstenaars/docenten verzorgen met veel plezier lessen en workshops. Kidzlab is voor kinderen. De mogelijkheden voor lessen en workshops zijn eindeloos. Op www.kunstlabdoesburg.nl staan voor zowel kinderen als volwassen workshops en cursussen waaraan u kunt deelnemen. Staat de les, workshop of cursus er niet bij wat u zoekt? Neem dan telefonisch of via de mail contact op voor een aanbod op maat.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van het Kunstlab op www.kunstlabdoesburg.nl.

Locatie

Kunstlab
Ooipoortstraat 21
6891 DS Doesburg
06-38449926
kunstlabdoesburg@gmail.com
www.kunstlabdoesburg.nl