Menu
Nieuws / Restaurants

Het Gilde Café

Bent u op zoek naar een café waar u een kop koffie of thee kunt drinken, kunt lunchen of kunt borrelen? Breng dan een bezoek aan het Gilde Café. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op een zonovergoten terras.

Wilt u met een groot gezelschap koffie drinken met gebak of lunchen? Geen enkel probleem, het café beschikt over een zeer grote ruimte waar gezelschappen kunnen plaatsnemen. In het café kunt u een potje biljarten of darten.

Lunchen & borrelen

De lunchkaart van het café bestaat onder andere uit vers belegde broodjes, tosti’s, 12-uurtje en de Doesburgsche Mosterdsoep. Voor de kinderen zijn er frietjes met een snack of poffertjes.

Bij de borrel kunt u genieten van diverse bittergarnituur, loempia’s, kaasplankje of stokbrood met tapenade en kruidenboter.

Groepen

Wilt u met een groot gezelschap een kop koffie komen drinken? Het café biedt diverse koffiearrangementen aan met gebak. Bekijk op de website de koffiearrangementen.

Naast koffie drinken kunt u ook met een groot gezelschap bij het café lunchen. Het café beschikt over een royale ruimte met een zonnig terras. Bent u benieuwd naar de luncharrangementen? Neem dan een kijkje op de website.

Feesten & partijen

In het café kunt uw verjaardag, feest of jubileum vieren. Het café beschikt over een grote ruimte. Tevens biedt het café verschillende arrangementen aan om uw feest of partij compleet te maken.

In samenwerking met Richard’s Bakery verzorgt het café ook buffetten voor grotere groepen. Wilt u meer weten over de buffetten? Neem dan telefonisch of via de mail contact op met het café.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van het Gilde Café op www.gildecafedoesburg.nl.

Locatie

Het Gilde Café
Meipoortstraat 39-K
6981 DJ Doesburg
06-83562239
info@gildecafedoesburg.nl
www.gildecafedoesburg.nl