Menu
Cultuur & musea / Nieuws

Galerie Sekuloski

Slavica Sekuloski is geboren in Belgrado. Sinds 1979 woont en werkt zij in Nederland. Slavica heeft gestudeerd aan de kunstacademie van Arnhem. Zij heeft een eigen stijl in haar vrije werk ontwikkeld. De thema’s varieerden van maskers en Venetië, het Macedonische landschap tot het vrouwelijke naakt. Zowel in binnen- als buitenland exposeert zij veelvuldig haar werk.

De kunstenares beheerst een breed scala aan kunstuitingen. Zij maakt onder meer olieverf- en acrylschilderijen, maar ook etsen in aquatint en bronzen beelden. Bovendien is de kunstenares gespecialiseerd in portretkunst. Haar kunstigheid en inzicht bij het portretteren, weerspiegelen haar vermogen om met het gebruik van verschillende materialen jong en oud gelijkend en karaktervol weer te geven.

Portretten

Slavica maakt levensechte portretten met verschillende materialen. Bij deze materialen kunt u denken aan olieverf, kleurpotlood, krijt, aquarel en acryl. Bent u benieuwd naar de gemaakte portretten? Neem dan een kijkje op de website.

Contemporary

Naast het schilderen van portretten maakt Slavica ook prachtige andere werken. Zij schildert bijvoorbeeld stilleven en landschappen. Laat haar creativiteit los op het doek met vrije kunst. Tevens maakt zij kunst van het vrouwelijke naakt. Ten slotte maakt zij etsen.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van de galerie op www.sekuloski.nl.

Locatie

Galerie Sekuloski
Kloosterstraat 15
6891 CC Doesburg
06-57825480
www.sekuloski.nl