Menu
Nieuws / Restaurants

Bertram & Brood

Op het moment dat u de deur opent van Bertram & Brood komen de geuren en sfeer van een authentieke bakkerij op u af. Het vers gebakken brood wordt gestald op de houten schappen. Naast brood ziet u diverse lekkernijen die u mee kunt nemen, maar ook kunt nuttigen in de lunchroom.

Bewuste keuze

Alle producten worden op ambachtelijke wijze bereid met de beste ingrediënten. Elke nacht wordt het brood vers gebakken door een ambachtelijke bakkerij uit Dieren. Hierdoor kan het team zich focussen op de andere producten en op u! Bij Bertram & Brood kunt u een heerlijke kop koffie drinken. De koffie is de biologische koffie van Peeze.

Webshop

In de webshop kunt u naast brood banket bestellen. Bij banket heeft u de keuze uit gebak en taarten. Kiest u voor de vers fruit vlaai of een slagroomsoes? Tevens kunt u cake, koek en hartige snacks bestellen.

Voor de lunch kunt u vers belegde broodjes bestellen. Van een broodje jong belegen kaas tot een broodje geitenkaas. Van wit puntje kroket tot een broodje tonijnsalade. Bij de lunch kan een gekoelde drankje niet ontbreken.

Exclusief/feest

Wilt u uw geliefde, vriend, vriendin of een familielid verrassen met een heerlijk ontbijt? Dan bent u bij Bertram & Brood aan het juiste adres! Het ontbijt bestaat uit verschillende soorten broodjes, zoet- en hartig beleg, gekookt eitje, salades, zakjes koffie en thee, verse jus, fruit en een versnapering van de bakker. Smullen maar!

Het ontbijt kan bij uw thuis worden bezorgd, maar ook worden afgehaald in de winkel. U kunt de ontbijtservice bestellen via de website.

Naast de ontbijtservice biedt Bertram & Brood een High Tea aan. In de lunchroom kunt u gezellig bijpraten onder het genot van een High Tea. De High Tea bestaat onder andere uit soepjes, sandwiches, wraps, minibroodjes, fudge en een smoothie. Kunt u geen bezoek brengen aan de winkel, maar wilt u wel genieten van een High Tea? Geen enkel probleem, de High Tea in a box kan bij uw thuis worden gebracht. U dient alleen de warme gerechtjes bij uw thuis even op te warmen. U kunt ook kiezen voor de koude lekkernijen. Bestel de High Tea online.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Bertram & Brood op www.bertramenbrood.nl.

Locatie

Bertram & Brood
Meipoortstraat 26-28
6981 DK Doesburg
0313-414230
info@bertrambrooddoesburg.nl
www.bertramenbrood.nl